设为首页收藏本站

谱谱风

乌梅子酱

楼主
乌梅子酱 - 李荣浩
词 Lyricist:李荣浩 Ronghao Li
曲 Composer:李荣浩 Ronghao Li
编曲 Arrangement:李荣浩 Ronghao Li
制作人 Producer:李荣浩 Ronghao Li
吉他 Guitars:李荣浩 Ronghao Li
贝斯 Bass:李荣浩 Ronghao Li
鼓 Drum:李彦超 Yanchao Li
和音 Backing Vocal:李荣浩 Ronghao Li
录音师 Recording Engineer:李荣浩  Ronghao Li
混音师 Mixing Engineer:李荣浩 Ronghao Li
音乐制作助理 Production Assistant:青格乐 Chingel
录音工作室 Recording Studio:北京一样音乐录音室 Beijing Young Music Studio
混音工作室 Mixing Studio:北京一样音乐录音室 Beijing Young Music Studio
母带后期制作人 Mastering Producer:李荣浩 Ronghao Li
母带后期处理工程师 Mastering Engineer:周天澈 TC Z.
母带后期处理录音室 Mastering Studio:Studio 21A
背靠在树枝上
蜻蜓落在露水旁乘凉
表白后的乌梅树下
土壤发了芽
美得不像话
再让我想一想
那最腻的情话怎么讲
慢火熬的细水长流
念长长久久
约好到白头
你浅浅的微笑就像 乌梅子酱
我尝了你嘴角唇膏 薄荷味道
是甜甜的爱情 来的这么确定
因为你每个害羞的反应
迎风吹过你的头发 我好喜欢
厚厚的甜蜜感
用幸福秤杆秤一些收藏
合照一张和夕阳
舀一勺这味道
暮暮朝朝比例刚刚好
果肉配焦糖的温柔
再几个春秋
我喂你一口
因为你每个害羞的反应
厚厚的甜蜜感
用幸福秤杆秤一些收藏
合照一张和夕阳
厚厚的甜蜜感
用幸福秤杆秤一些收藏
合照一张和夕阳

沙发
乌梅子酱 - 李荣浩
和音 Backing Vocal:李荣浩 Ronghao Li
录音师 Recording Engineer:李荣浩  Ronghao Li
混音师 Mixing Engineer:李荣浩 Ronghao Li
音乐制作助理 Production Assistant:青格乐 Chingel
录音工作室 Recording Studio:北京一样音乐录音室 Beijing Young Music Studio
混音工作室 Mixing Studio:北京一样音乐录音室 Beijing Young Music Studio
母带后期制作人 Mastering Producer:李荣浩 Ronghao Li
母带后期处理工程师 Mastering Engineer:周天澈 TC Z.
母带后期处理录音室 Mastering Studio:Studio 21A
背靠在树枝上
蜻蜓落在露水旁乘凉
表白后的乌梅树下
土壤发了芽
美得不像话
再让我想一想
那最腻的情话怎么讲
慢火熬的细水长流
念长长久久
约好到白头
因为你每个害羞的反应
厚厚的甜蜜感
用幸福秤杆秤一些收藏
合照一张和夕阳
舀一勺这味道
暮暮朝朝比例刚刚好
果肉配焦糖的温柔
再几个春秋
我喂你一口
因为你每个害羞的反应
厚厚的甜蜜感
用幸福秤杆秤一些收藏
合照一张和夕阳
厚厚的甜蜜感
用幸福秤杆秤一些收藏
合照一张和夕阳

板凳
乌梅子酱 - 李荣浩
背靠在树枝上
蜻蜓落在露水旁乘凉
表白后的乌梅树下
土壤发了芽
美得不像话
再让我想一想
那最腻的情话怎么讲
慢火熬的细水长流
念长长久久
约好到白头
因为你每个害羞的反应
厚厚的甜蜜感
用幸福秤杆秤一些收藏
合照一张和夕阳
舀一勺这味道
暮暮朝朝比例刚刚好
果肉配焦糖的温柔
再几个春秋
我喂你一口
因为你每个害羞的反应
厚厚的甜蜜感
用幸福秤杆秤一些收藏
合照一张和夕阳
厚厚的甜蜜感
用幸福秤杆秤一些收藏
合照一张和夕阳

你好  发表于 2023-3-6 10:58

地板
问情 - 蔡幸娟 (Delphine Tsai)
词:陈乐融
曲:Iskandar Ismail
山川载不动太多悲哀
岁月禁不起太长的等待
春花最爱向风中摇摆
黄沙偏要将痴和怨掩埋
一世的聪明
情愿糊涂
一身的遭遇
向谁诉
爱到不能爱
聚到终须散
繁华过后成一梦啊
海水永不干
天也望不穿
红尘一笑
和你共徘徊
山川载不动太多悲哀
岁月禁不起太长的等待
春花最爱向风中摇摆
黄沙偏要将痴和怨掩埋
一世的聪明
情愿糊涂
一身的遭遇
向谁诉
爱到不能爱
聚到终须散
繁华过后成一梦啊
海水永不干
天也望不穿
红尘一笑
和你共徘徊
一世的聪明 情愿糊涂
一身的遭遇 向谁诉
爱到不能爱 聚到终须散
繁华过后成一梦啊
海水永不干 天也望不穿
红尘一笑和你共徘徊
爱到不能爱 聚到终须散
繁华过后成一梦啊
海水永不干 天也望不穿
红尘一笑和你共徘徊

又见炊烟 - 群星
词:庄奴
曲:海沼实
又见炊烟升起
暮色罩大地
想问阵阵炊烟
你要去哪里
夕阳有诗情
黄昏有画意
诗情画意虽然美丽
我心中只有你
又见炊烟升起
暮色罩大地
想问阵阵炊烟
你要去哪里
夕阳有诗情
黄昏有画意
诗情画意虽然美丽
我心中只有你
夕阳有诗情
黄昏有画意
诗情画意虽然美丽
我心中只有你
诗情画意虽然美丽
我心中只有你

玛尼情歌 - 上官红燕
词:薛鹏
曲:薛鹏
编曲:冯丹
混音:周晓明
OP/发行:上虞创新
(未经许可,不得翻唱翻录或使用)
太阳的雅鲁藏布啊
月亮的日喀则
思念的唐古拉山吼
爱情的狮泉河
神圣的布达拉宫
那多情的拉木措
永恒的珠穆郎玛峰上采雪莲一朵
天上的雄鹰高飞
地上的骏马驰过
亲热的酥油茶香飘过高原的部落
玛尼石的传说有着你给的承诺
让我在轮回中愿为了你漂泊
玛尼玛尼玛尼唱着前世的情歌
锅庄摇曳篝火
哦你是我的佛
玛尼玛尼玛尼守着格桑不寂寞
三生缘定因果
我等你来娶我
太阳的雅鲁藏布啊
月亮的日喀则
思念的唐古拉山吼
爱情的狮泉河
神圣的布达拉宫
那多情的拉木措
永恒的珠穆郎玛峰上采雪莲一朵
天上的雄鹰高飞
地上的骏马驰过
亲热的酥油茶香飘过高原的部落
玛尼石的传说有着你给的承诺
让我在轮回中愿为了你漂泊
锅庄摇曳篝火
哦你是我的佛
三生缘定因果
我等你来娶我
锅庄摇曳篝火
哦你是我的佛
三生缘定因果
我等你来娶我
三生缘定因果
我等你 来娶我

Perfect - Leroy Sanchez
I found a love
For me
Darling just dive right in
And follow my lead
Well I found a girl
Beautiful and sweet
I never knew you were the someone waiting for me
'Cause we were just kids when we fell in love
Not knowing what it was
I will not give you up this time
But darling just kiss me slow
Your heart is all I own
And in your eyes you're holding mine
Baby I'm dancing in the dark with you between my arms
Barefoot on the grass
Listening to our favourite song
When you said you looked a mess
I whispered underneath my breath
You heard it darling
You look perfect tonight
Well I found a woman
Stronger than anyone I know
She shares my dreams
I hope that someday I'll share her home
I found a love
To carry more than just my secrets
To carry love to carry children of our own
We are still kids but we're so in love
Fighting against all odds
I know we'll be alright this time
Darling just hold my hand
Be my girl I'll be your man
I see my future in your eyes
Baby I'm dancing in the dark with you between my arms
Listening to our favorite song
When I saw you in that dress looking so beautiful
I don't deserve this darling
Ahhhh
Ooohh
Baby I'm dancing in the dark
With you between my arms
Listening to our favorite song
I have faith in what I see
Now I know I have met an angel in person
And she looks perfect
I don't deserve this

在这发歌词,也是努力了